B A R B I E


känner mig som barbie i mina nya balskor omg dom är från usa

LEGO 4 SALE

JAG HAR GJORT ETT EVENT PÅ FACEBOOK DÄR JAG SÄLJER KLÄDER OCH SAKER OBS KAN NI TITTA PÅ DET ÄVEN OM MAN ÄR OVÄN MED MIG PÅ FB?????? INTE VÄN? SKITSAMMA HAR ÄNDÅ INTE SÅ MÅNGA LÄSARE LOL MEN KOLLA IN DEN VETJA DET ÄR FINA SAKER. GÖR DET BARA FÖR JAG SKA FLYTTA SNART.
dagens inspiration:born in the U.S.A.

n


jag sydde ett topp tilll sommar ur en gammal jeansskjorta som hette "vingar" men kom från tyskland . så himla jävla fin. då måste man ju göra om den till nåt bra? ja. med mesh och baddräktstyg blev den såhär och jag älskar den. den är isprirerat av Bruce Springsteens album "born in the USA" jag äslkar bruce springsteen.
jag vill ha massa komplimanger nu att den är snygg osv och usa tema är coolt. ska sy matchande keps också. jag ÄLSKAR nämligen att sy keps.

hej puss och USA för livet.

moment 4 life 3
beskriver mitt liv i båstad, vardag, inte helg,. LoLoLoL typ

moment 4 life 2

jag har gjort jättemycket på sistone. jag vill skaffa roligare blogg men är helt jävla efterbliven när det gäller datta. fuckar allt datta. lite med enhörningssaker, lite sy, lite video, lite sköj. snart (i helgen) ska jag lägga upp tänker jag. det blir så jävla roligt i helgen på den här sidan! kolla på den! sen vill jag bara tipsa världens roligaste blogg.
Dolfin Kibumbis.
det går inte att ha roligare blogg än så? ja. elin rular! hejhejpuZZi

moment 4 lifeazzzå vackert? 4:24 är jätterolig

kinderwagenkolonne vol.2

kolla små små modevisningsskisser!

e as in entertaining


för ett år sen gjorde greta och jag en astöntig video coh låt till elin för hon fyllde år
nu har hon blivit ett år äldre och alla vi är vi lika töntiga fortfarande.
jag äslkar oss och elin. men den videon är skittöntig. lite mer coola vibbar idag.
*******************danger zone*********************************

kinderwagenkolonne

lite snabba bilder av vad jag höll på med på senaste. fucking fantastisk fin modevisning. stackars du som missade detta. T A K E O F F Photobucket C O S M I C D U S T Photobucket Photobucket N E P T U N U S Photobucket S V A R T H Å L Photobucket NOVUS VERSITAZZZZZZZ DEN NYA VÄRLDEN Photobucket OBS HAR SYTT KEPSEN SJÄLV

RSS 2.0